söndag, februari 15, 2009

En hjärtlig middag

I år bestämde vi oss för att laga mat hemma på alla hjärtans istället för att gå på restaurang som vi brukar och det var helt rätt beslut. Middagen blev helt underbar och dessutom drack vi ett av de godaste vinerna jag någonsin druckit. Ett vin jag köpte på vinprovning i Californien. Undrar om jag någonsin kommer att dricka det igen. Tveksamt.

Middagen i bilder (jag dokumenterade förståss):
Fördrink: Mango Bellini
Förrätt: Kronärtskocksbottnar fyllda med pepparotscreme, rom och toppad med Pilgrimsmussla

Huvudrätt: Oxfilé med hasselbackspotatis, rödvinsås och vitlöksfrästa bönor samt sockerärtor

Efterrätt: Hjärtliga chokladbakelser och kaffe










2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin middag, den såg verkligen utsökt ut. Jag älskar pilgrimsmusslor!!!

Kina sa...

oh yes. Pilgrimmisar är det godaste jag vet. Det bästa är att trä dem på spett och grilla dem på grillen på sommaren. Åh när blir det sommar då???